Adventi vásárok – jó, de van jobb ajándék-lelőhely is


Hányszor tette már próbára szervezőkészségét a sok, karácsonyi kézműves apróság, az innen-onnan érkező, apró céges ajándék elhelyezése a szekrényei polcain és fiókjaiban? Sokszor, ebben biztos vagyok. És Ön? Hány olyan tárgyat adott ajándékba, amelyet nehéz volt elhelyezni. Szeretne ennek véget vetni? Mindössze 3 teendője van.

  1. Nézze meg SZÉP kártyája egyenlegét!
  2. Olvassa el a december 24-ig érvényes, SZÉP kártyásoknak szóló ajánlatunkat!
  3. Foglaljon szállást nálunk: ajándékozzon adventi élményt!


Nézze meg SZÉP kártyája egyenlegét!

A Széchenyi Pihenőkártya egyenlegének lekérdezése egy rutin internetes művelet. Érdemes elvégezni, hiszen nagyon valószínű, hogy talál rajta egy kis fönnmaradt pénzt, melyből élményt ajándékozhat szeretteinek. Nem egy adventi vásár ötletes, de sok helyet igénylő tárgyával kedveskedhet idén a családjának, hanem egy pompás, adventi wellness hétvégével.


Olvassa el a december 24-ig érvényes, SZÉP kártyásoknak szóló ajánlatunkat!

Ajánlatunk pénzügyileg is kedvező, hiszen ha SZÉP-kártyával fizet, akkor 2012. december 24-ig tartó akciónk keretében a kedvezményes szobaárak mellé most felnőttenként 25 perces masszázst adunk ajándékba. Ajánlatunk részleteit is érdemes megismerni. Fölsoroljuk? Fölsoroljuk!
2 éjszaka szállás bőséges büféreggelivel
25 perces aromamasszázs (az Azúr-szárnyban)
a wellness-részleg korlátlan használatával:
  • élménymedencék,
  • jacuzzi,
  • szaunák,
  • gőzkamra,
  • aromaszoba,
  • sókamra,
  • Kneipp taposó.


Foglaljon szállást nálunk: ajándékozzon adventi élményt!

Nos? Örülne, ha azok, akiket szeret, erre az adventre úgy emlékeznének, hogy „míg a többiek a vásárban álltak egyik lábukról a másikra, addig minket teljesen elkényeztetett az siófoki Azúr Hotel csapata”. Ettől a mondattól 15 perc választja el. Foglaljon szállást még ma! Ne féljen a „magányos döntéstől”, egy Azúr Hotelben töltött hétvégének csak örülni lehet!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések