Advent és a Hotel Azúr – cikksorozatunk az ünnepekre


Sokszor érezzük úgy, hogy a modern világ ránk kényszerít döntéseket. Adventben, például, mindenki vásárol, és év végi hajrázik. Hogyan dönthet szabadon karácsonyi ügyekben? Ha van rá heti kétszer 5 perce, mi elmondjuk Önnek ezt blogunkban. Szeretne erről olvasni?

Ha válaszai „igenek”, akkor csak annyit kell tennie, hogy a postaládájába, az Azúr Hotelből érkező hírleveleket megnyitja és elolvassa. Milyen témákkal készültünk? Bár ezt inkább meglepetésnek szánjunk, azért lássunk belőlük már most egy kis ízelítőt!

  • Adventi várakozás – Mit kezdjünk gyermekeink türelmetlenségével?
  • Advent – tényleg mindig ugyanolyan?
  • Adventi vásárok – jó, de van jobb ajándék-lelőhely is

Természetesen nem gondoljuk, hogy ezekkel a szövegekkel „csodát fogunk” tenni, de azt ígérhetjük, hogy sok jó, azonnal használható ötletet adunk. Azt is megmutatjuk, hogy mi, az Azúr Hotel csapata, hogyan tudunk segíteni az ötletek megvalósításában. Ennek egyik alapfeltétele, hogy adventi kínálatunkat rengeteg, erre az időszakra vonatkozó akcióval tettük még a tőlünk megszokottnál is vonzóbbá.

Most egyet emelünk ki közülük! Gyerekelőadással és ajándékokkal várja a Mikulás a gyereketdecember 8-án, szombaton 17 órakor. Ezen a hétvégén minden, 10 év alatti gyermeket ingyen látunk vendégül!

S hogy mindezt miért blogban írjuk? Számos okunk közül a legfontosabb, hogy a bloghoz visszatérő és leendő vendégeink hozzá tudnak szólni. Véleménye rendkívül értékes számunkra és be tudjuk építeni szolgáltatásainkba, amivel mindenki csak nyerhet. Köszönjük, és várjuk szeretettel!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések