Advent –luxus a házasság megerősítésére fordított idő?

Dobja fel kapcsolatát a Hotel Azúrban.
„Ez hiba volt? Hiba volt, hogy nálunk mindig minden a gyerekek körülöttük forgott. A karácsony, meg különösen.” – kérdezik sokan, akiknek megromlott a házasságuk. De hogy jön ez az adventhez és a luxushoz?

Egy közhely kiegészítve

Közhely számba megy, hogy férjnek és feleségnek kell csak kettesben is napokat együtt tölteni. Mi azonban azt is állítjuk, hogy nem elég, ha egyszerűen gondtalanul vagyunk együtt választottunkkal. Kimondottan luxusban kell tölteni ezt az időt! A karácsonyi készülődés közepette is. Miért? Azért, mert e pár nap éppen úgy megköveteli a remekművű keretet, mint mondjuk egy Munkácsy-festmény a mesteri rámát.

Megfizethető ez?

Erre vonatkozóan a Hotel Azúrnak külön ajánlata van. Töltsön kedvesével 2-3 romantikus napotszállodánk exkluzív szárnyában! Ha a két hosszú hétvége között jönnek, csak Ön fizet, házastársát ingyen látjuk vendégül!
Hogy konkrétan, mit kínálunk? Pontokba szedtük:
  • 2-4 éjszaka szállás;
  • gazdag választékú, egészséges büféreggeli;
  • 5 fogásos menüvacsora az Opus étteremben;
  • az 1800m2 alapterületű Prémium  wellnessközpont korlátlan használata: élmény- és úszómedence,  pezsgőfürdő, Kneipp taposómedence, 3 különböző hőmérsékletű finn szauna, panorámás rönkszauna, gőzkamra, illatkamra, infraszauna, sanarium, jégkamra, zuhanytemplom és exkluzív pihenőrészleg használata;
  • parkolás;
  • a szálloda területén ingyenes internet-hozzáférés.

Hol itt a luxus?

S, hogy ez mitől luxus? Ezt az élményt Önöknek szállodánk exkluzív szárnyában kínáljuk. S, hogy mi biztosítja az exkluzivitást? Például a luxury suitban az, hogy a 36m2-es, különleges atmoszférával rendelkező szobaegységen belül, a szobában kétszemélyes jacuzzikád, a fürdőszobában pedig infraszauna található. Ezen túl, a luxury suite-ből páratlan kilátás nyílik a szálloda előtt elterülő tóra.

Ugye, hiba az lenne, ha ezt az ajánlatot kihagyná? Foglaljon most online! Várjuk.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések