Adventi várakozás – Mit kezdjünk gyermekeink türelmetlenségével?

Hotel Azúr Játszóház
Ismerős Önnek a jelenet? Állunk a pénztárhoz vezető sorban, a szupermarketben gyermekünkkel, ott ahol a mellettünk levő pult tele szaloncukor csodákkal. „Apa, hányat alszunk meg karácsonyig?” - adja tudtul türelmetlenségét kisiskolás csemeténk. Mit kezdhetünk ilyenkor gyermekünk türelmetlenségével?

  1. Legyünk megértéssel!
  2. Daraboljuk részekre a türelmi időt!
  3. Játsszunk, ahol, ahogy lehet!
  4. Mindezt együtt, egyetlen döntéssel: az Azúrban való hétvégi, családi pihenéssel!

Legyünk megértéssel!
Tudjuk, bennünket is megviselnek a tétlenségre kárhoztató helyzetek. A kicsiket még inkább. Azt is tudjuk, hogy sokszor kapnak a srácaink eredményeket azonnal, és mindig ezt várnák. Legyünk tehát megértéssel irántuk!

Daraboljuk részekre a türelmi időt!
Sok gyereknek segít, ha adventben, amikor mindenütt fenyőfát és mikulást lát, közelebbi célokat is kitűzünk neki, mint az ajándékokkal kecsegtető szenteste. Ha megkérdezi, de mikor lesz már végre karácsony, soroljuk föl: először megjön a mikulás, utána elmegyünk a Balatonhoz egy hétvégére, aztán meglátogatjuk a barátainkat, na és utána jön a karácsony.

Játszunk, ahol, ahogy lehet!
Játszunk mindenféle várakozási időben fejben játszható játékokat. Ezt bizonyára amúgy is szoktuk, felesleges magyarázni, hogy a kő, papír, ollótól, a „Mondj egy új szót az előző szó utolsó betűjéig”, bármit játszhatunk. Sőt!

Mindezt együtt, egyetlen döntéssel: az Azúrban való hétvégi, családi pihenéssel megtehetjük!
Miért? Mert szállodánkban számos gyermekbarát szolgáltatás és izgalmas program várja a legkisebb vendégeket, hogy a szülőknek és gyermekeknek is felüdülés legyen a szabadság.
Külön, beltéri játszószobánk a kicsiknek izgalmakat, a szülőknek pedig - biztonságossága miatt - nyugalmat ad. A nagyobbak számára tini játékbarlangunk, a Snack & Bowling bár tartogat játékokat. Van itt csocsó, biliárd, darst, X-box, shufle board.

Minden korosztály számára tudunk beltéri wellness kényeztetést nyújtani és gyermekmedencéinkben nagyokat lehet labdázni.

Mindez kiegészül két kedvező körülménnyel. Családi szobáinkban kiságy, etetőszék és pelenkázó asztal is található, és vacsorára gyermekmenüt kínálunk.
Ettől a kiváló lehetőségtől már csak néhány kattintásra áll. Foglalja le szállásukat most, és mondja el nekünk, hogy Ön és családja mit játszana a legszívesebben a Hotel Azúrban!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések